Sasja Popit

Mijn wortels liggen in Slovenië en in Servië, waar ik tot mijn 25ste heb gewoond. Twintig jaar was ik in de hoofdstad Belgrado waar ik me kon laven aan zijn vele culturele hoogtepunten. Dit en mijn ervaring als native-speaker aldaar, nam ik in 1987 als mooie bagage mee naar Nederland.

In 1988 ben ik gaan wonen in Haren en ging in Groningen werken als etaleur. Na het afstuderen aan de RijksUniversiteit Groningen in 2000, begon ook mijn cariëre als tolk en vertaler. Kennis van creatieve werkvormen en affiniteit met het mensenwerk heb ik gehouden. Sinds januari 2024 ben ik dan ook gecertificeerd in het geven van groepstrainingen met de LEGO© SERIOUS PLAY© Methode. Deze methode geeft veel plezier in het speelse en resultaatgerichte dynamiek binnen de groepen.

Nadat ik een eigen website heb gemaakt, werd mijn zzp-werk zichtbaarder. Op tekstenkunst.eu kunt u naast de contactgegevens en CV, ook een kleine selectie van mijn trainingen met LEGO©SERIOUS PLAY© zien. Begeleiding van groepen in deze methode wordt weergegeven met foto’s die van mijn hand zijn. Ik wens u daarbij veel plezier!

Specialist Slavische talen met passie voor Lego Serious Play!